Sydhavns Salonen - Passage

Karens Minde Kulturhus, København

fre 03 jun 2022 19:30

En lysende aften hvor man på kort tid bliver mødt af det ypperste: den stringente og svimlende lyrik fra skaberkraften Ursula Andkjær Olsen, den brusende nye musik fra fremadstormende Lucky Lo, Ingeniør  Henning R. Jensens teorier om mennesket opfattet som energi og forbundet med hinanden i kvantefysik, og aktivistisk performance fra nødvendighedens teater Wilma Version.

Dørene åbner kl.19:00 og show starter kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.
Entré: 120,-


LUCKY LO er netop debuteret med indiepop albummet “Supercarry”.
Klassisk og vedkommende melodisk pop med en helt unik lyd . Lo Esares store stemme, dyb og varm, lys og længselsfuld og med en kølig og kærlig klang.
“Hvordan fortæller man en historie, som efterlader lytteren med en følelse af håb? Lucky Lo handler om at gøre dét. Om at sprede positivitet i verden gennem musik som er relatérbar, og som er catchy og quirky”.
Lucky Lo optræder som trio denne aften.

URSULA ANDKJÆR OLSEN er en markant stemme i dansk litteratur gennem de sidste 20 år. 
Digtsamlingen ”Mit smykkeskrin” fra 2020, som fik vildt gode anmeldelser, er digte om biologiske, økonomiske og følelsesmæssige kredsløb, om at give liv videre og gå igennem overgangsalder, om smerte og ekstase, floder af sved, kærlighed og sorg, om det lokale kontroltab og the big bang. 
”Mit smykkeskrin” vil gerne have os til at se forbindelser mellem ting, vi måske ikke før forbandt. Hun viser os at følelser, vejnet, sikkerhedsnet, netværk alt sammen er noget vi udveksler med hinanden. Det er et regnestykke - ikke for os, men for kosmos. En slags økonomisk poetik.  
”Den fornemmelse for kædedannelse, som Andkjær Olsen kan skrive frem, rammer mig og gør, at jeg ikke føler mig så alene i verden længere” (litteratursiden).
Digteren debuterede med digtsamlingen ”Lulus sange og taler” i 2000.  
Har gået på forfatterskolen 1997-99 og er cand.mag. i musikvidenskab og filosofi fra Københavns Universitet og Technische Universität, Berlin.
I 2019 blev hun indsat som rektor på Forfatterskolen i København.

WILMA VERSION med iscenesætter og koreograf Helle Fuglsang er kendt for at lave poetiske grænsenedbrydende og aktivistiske forestillinger.
Senest med “Ghettotgether”, der spillede i Århus i Januar 2022 og involverede boksning, ballet, og kortmagi.
Denne aftens performance varer 15-20 minutter.

HENNING R. JENSEN udkom med bogen “Derfor skaber du dit eget liv - med baggrund i kvantefysikken” i 2020 og præsenterer et perspektiv hvor vi alle er forbundet via kvantefysikken, og vi som mennesker kan opfatte os selv som energi. 
Hver eneste gang vi tænker og føler, sender vi energi ud fra kroppen. Den energi påvirker rummet omkring os, og kan opfanges af vores egen krop eller af andre. Enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som udsendes i form af bio-fotoner fra cellerne.
“Vi har derfor langt større kontrol over vores liv, end vi normalt er opmærksomme på – vi er ikke ofre for livet, men skabere af livet.”
Henning R. Jensen uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, samt Enterprise Arkitekt fra Carnegie Mellon Universitet. Han har 25 års erfaring indenfor IT og forretningsudvikling, og har blandt andet arbejdet med kunstig intelligens og Blockchain teknologien.

SYDHAVNS SALONERNE er et tværæstetisk projekt støttet af Statens Kunstfond, Karens Minde Kulturfond, Københavns Musikudvalg og Kgs.Enghave Lokaludvalg arrangeret af Copenhagen Concert Community.
Salonerne bevæger sig mellem gøgl og videnskab, pop og kunst. Formen bevæger sig mellem koncert, performance, foredrag, samtale og højskolesang.
Salonerne foregår i Sydhavnen og afvikles i samarbejde med Karens Minde Kulturhus og Klein - Sydhavnens spillested. 
Copenhagen Concert Community, der har base i Sydhavnen, København, ønsker at skabe koncertoplevelser, der går på tværs af genrer og generationer.
#vidensdeling #litteratur #performance #koncert 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger